Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Wereldwijd Plusdekking

Wereldwijd Plusdekking is een verzekeringspolis van huurautoverzekering.com die u van een Collision Damage Waiver-verzekering (CDW) en een Loss Damage Waiver-verzekering (LDW) voorziet, en u eveneens beschermt tegen hoge eigen risicokosten, mocht er iets met uw huurauto gebeuren tijdens het rijden in de meeste landen over de hele wereld (zie hieronder voor uitzonderingen).

Productoverzicht Wereldwijd Plusdekking

Ook wel aangeduid als de "alles-in-één-verzekering". Deze polis biedt u volledige gemoedsrust. Uitgebreide dekking voor het rijden in landen wereldwijd, overal waar u een auto huurt.

Belangrijkste poliskenmerken

  • Alleen verkrijgbaar voor meerdere reizen per jaar.
  • Afdekking eigen risico tot €3.500 (€2.500 enkel incident limiet).
  • Tot €80.000 dekking voor beschadiging en diefstal van uw huurauto.
  • Dekking voor Dak, Ruiten, Onderstel en Banden standaard inbegrepen.
  • Agressie in het verkeer, Restitutie en Drop Off kosten worden standaard aangeboden.

Veelgestelde vragen Wereldwijd Plusdekking

Waarom heb ik Wereldwijd Plusdekking nodig?

De polis met Wereldwijd Plusdekking is ideaal als u een auto huurt in de Verenigde Staten of Canada waar een verzekering vereist is, maar niet is opgenomen in de standaard autoverhuurovereenkomsten (u dient ze afzonderlijk aan te schaffen), evenals in landen waar u de kans loopt het 'eigen risico' te moeten betalen in geval van een schadeclaim (bijv. in Europa en de meeste andere landen wereldwijd).

De Wereldwijd Plusdekking van Huurautoverzekering.com biedt u uitgebreide dekking voor schade en diefstal en helpt voorkomen dat u de dure verzekering moet afsluiten die u wordt aangeboden bij de autoverhuurbalie wanneer u de auto afhaalt. Onze verzekeringspolis bevat de CDW/LDW-dekking die u nodig heeft om te mogen rijden in de Verenigde Staten en Canada en verhoogt het niveau van uw verzekering, zodat deze ook het dak, de ruiten, het onderstel en de banden van uw huurauto omvat, die meestal nog zijn uitgesloten door de polissen van de verhuurbedrijven. Ook beschermt het u tegen de eigen risicokosten in alle landen ter wereld. Dit houdt in dat u geen cent hoeft te betalen (tot een waarde van €2.500) in het geval van schade of diefstal. (zie de bovenstaande tabel voor meer informatie).

Deze polis kan ideaal zijn voor een uitgebreide dekking wanneer u met uw huurauto rijdt in meer dan één land wereldwijd, waaronder de Verenigde Staten en/of Canada.

In welke landen kan ik rijden met Wereldwijd Plusdekking?

Onze polis met Wereldwijd Plusdekking dekt alle soorten huurauto's bij reizen in landen die ook worden gedekt in onze verzekeringen met Europadekking, Wereldwijddekking en VS- en Canadadekking (zie afzonderlijke secties voor meer informatie).

Als u wilt controleren of de regio waarin u reist, wordt gedekt door onze verzekeringen, dan kunt u gewoon een e-mail sturen naar klantenservice@huurautoverzekering.com, of u vult ons contactformulier in.

Wat zijn de kenmerken van de polis met Wereldwijd Plusdekking?

Het heeft dezelfde kenmerken als alle andere polissen van huurautoverzekering.com, maar dan gecombineerd in één totaalpakket, zodat u met een gerust hart kunt reizen, waar u ook bent in de wereld.

Welke dekking wordt geboden door het 'Wereldwijd Plus'-product?

Deze polis dekt CDW (Collision Damage Waiver) en LDW (Loss Damage Waiver) in landen waar de autohuurverzekering niet is inbegrepen in de huurprijs (met inbegrip van de Verenigde Staten, Canada en het Caribisch Gebied). De polis dekt eigen risicokosten in de landen waar CDW/LDW is inbegrepen in de huurprijs, maar waar eigen risico in rekening wordt gebracht, waaronder Europa, Australië, Nieuw Zeeland, Afrika en de meeste landen in het Verre Oosten en Azië.

Deze polis dekt tevens schade en diefstal van de huurauto. De polis biedt geen aanvullende WA-verzekering (vaak aangeduid als SLI) die wordt aangeboden op sommige verhuurlocaties om het niveau te verhogen van de WA-dekking die wordt verstrekt bij uw huurauto.

Kan ik geen polis met Wereldwijddekking bij mijn autoverhuurinstantie sluiten?

Wanneer u uw huurauto komt ophalen, zal uw autoverhuurder u doorgaans de mogelijkheid bieden om dekking voor CDW/LDW en SLI aan te schaffen voor de VS en Canada evenals een eigen risicoverzekering. Echter, aangezien dit 'last minute'-aankopen zijn, moet u uiteindelijk meer betalen dan nodig is voor uw verzekeringen - en dan zijn het dak, de ruiten, het onderstel en de banden vaak nog niet eens in de prijs inbegrepen. De jaarpolis van huurautoverzekering.com Wereldwijd Plusdekking kan worden gesloten vanaf slechts €134,99 en kan waar voor uw geld zijn, zelfs als u gedurende het hele jaar slechts éénmaal een auto huurt. Het vervangt de CDW/LDW- en super eigen risicoverzekeringen die u worden aangeboden door uw verhuurbedrijf, maar het vervangt niet de afzonderlijke WA extra-verzekering (SLI) die u ook zal worden aangeboden op het afhaalpunt. Indien u van mening bent dat u een aanvullende WA-verzekering nodig hebt, dan kunt u het beste contact opnemen met uw verhuurbedrijf om na te gaan wat de plaatselijke regels hieromtrent zijn

Dekking eigen risicoverzekering - Wereldwijd Plusdekking

Dagelijkse dekking.

Jaarlijkse dekking

Autoverhuurbalie

€23 - €35 per day

Niet aangeboden

huurautoverzekering (Wereldwijd Plusdekking) vanaf slechts  €134.99

 

Wereldwijd Plusdekking

globe4
 
 
€134.99
button_qba

Polisinformatie

U kunt een polissamenvatting downloaden met de belangrijkste informatie en voordelen van onze huurautoverzekering.

IPID | Huurautoverzekering.com

Belangrijkste feiten. Belangrijke informatie die u kunt downloaden over de algemene voorwaarden van onze huurautoverzekering

Polisvoorwaarden | Huurautoverzekering.com