Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

VS- en Canadadekking

VS- en Canadadekking is een verzekeringspolis van huurautoverzekering.com die u beschermt tegen hoge eigen risico kosten mocht er iets met uw huurauto gebeuren tijdens het rijden in de meeste landen over de hele wereld (zie hieronder voor uitzonderingen)

 

Productoverzicht VS- en Canadadekking

Deze polis biedt u de uitgebreide dekking die u nodig heeft wanneer u in de VS en Canada rijdt (CDW/LDW) en biedt tevens bescherming tegen hoge eigen risico kosten, evenals extra dekking voor uw huurauto.

Belangrijkste poliskenmerken

  • Afdekking eigen risico tot €3.500 (€2.500 enkel incident limiet).
  • Tot €80.000 dekking voor beschadiging en diefstal van uw huurauto.
  • Dekking voor Dak, Ruiten, Onderstel en Banden standaard inbegrepen.
  • Agressie in het verkeer, Restitutie en Drop Off kosten worden standaard aangeboden.
  • Dekt tot 9 benoemde bestuurders op de autoverhuurovereenkomst

Veelgestelde vragen VS- en Canadadekking

Ben ik ook verzekerd wanneer ik in Nederland huur?

Nee. Onze polis voor de Verenigde Staten en Canada biedt, in tegenstelling tot onze andere polissen (Eigen Risico Europadekking, Eigen Risico Werelddekking en Wereldwijd Plusdekking), geen dekking voor verhuur in Nederland.

Het is tevens van belang om op te merken dat zowel de polis voor de Verenigde Staten en Canada als de Wereldwijd Pluspolis niet geldig zijn voor ingezetenen van de Verenigde Staten en Canada bij gebruik van een huurauto in hun eigen land.

Als u onze producten snel en gemakkelijk met elkaar wilt vergelijken, ga dan naar uw pagina Producten huurautoverzekering

Kan ik geen polis met VS- en Canadadekking bij mijn autoverhuurinstantie sluiten?

Wanneer u uw huurauto komt ophalen, zal uw autoverhuurder u doorgaans de mogelijkheid bieden om dekking voor CDW/LDW en SLI aan te schaffen voor de VS en Canada, evenals een eigen risicoverzekering. Aangezien dit 'last minute'-aankopen zijn, moet u uiteindelijk meer betalen dan nodig is voor uw verzekeringen - en dan zijn het dak, de ruiten, het onderstel en de banden vaak nog niet eens in de prijs inbegrepen. De VS- en Canadadekking van <sitename> kost slechts €10,99 per dag, of €119,99 voor een jaarpolis en kan waar voor uw geld zijn, zelfs als u gedurende het hele jaar slechts éénmaal een auto huurt. Deze polis vervangt de CDW/LDW- en super eigen risicoverzekeringen die u worden aangeboden door uw verhuurbedrijf, maar het vervangt niet de afzonderlijke WA extra-verzekering (SLI) die u ook zal worden aangeboden op het afhaalpunt. Indien u van mening bent dat u een aanvullende WA-verzekering nodig hebt, dan kunt u het beste contact opnemen met uw verhuurbedrijf om na te gaan wat de plaatselijke regels hieromtrent zijn, voordat u op reis gaat.

Als ik VS- en Canadadekking aanschaf, ben ik dan volledig verzekerd in die landen?

Wanneer u een voertuig huurt in de Verenigde Staten en Canada, dan heeft u de mogelijkheid om deze te huren inclusief of exclusief verzekering. De verzekering die u moet hebben, is een Collision Damage Waiver / Loss Damage Waiver (dekking van schade, diefstal of verlies van de huurauto). Deze wordt aangeboden bij de autoverhuurbalie en is duur, meestal tussen de €11 en €23 per dag. <sitename.com> biedt u een veel voordeligere polis, vanaf slechts €10,99 per dag en maar €119,99 per jaar.

Indien u in de EU, of via een EU-website, een auto boekt, zullen de autoverhuurovereenkomsten doorgaans dekking omvatten voor WA, Collision Damage Waiver en diefstal.

In de Verenigde Staten begint men ook eigen risico (aftrekbaar) toe te passen, vooral voor auto's geboekt vanuit de EU, waar CDW soms wordt inbegrepen in de huurovereenkomst. Indien dit het geval is, zal onze VS- en Canadadekking u beschermen tegen deze eigen risicoverzekeringskosten. Bovendien krijgt u de kosten vergoed voor schade aan de kwetsbare onderdelen van de huurauto die meestal niet meeverzekerd zijn in de verzekering die wordt geboden door de verhuurbedrijven. Dit zijn o.a. de banden, de voorruit, het dak en het onderstel. Autoverhuurovereenkomsten verschillen. Controleer daarom altijd de details, zodat u duidelijkheid heeft over wat er precies wordt aangeboden.

Hoe werkt de polis voor VS en Canadadekking?

Wanneer u zich bevindt in een land dat CDW-dekking vereist, dan dient u de polis te overleggen aan de autoverhuurder wanneer u een auto huurt. Indien u een schadeclaim heeft, dan is het onwaarschijnlijk dat dit op uw creditcard in rekening wordt gebracht, tenzij het een klein bedrag betreft. Het is waarschijnlijker dat het autoverhuurbedrijf het direct zal opnemen met de afdeling schadeclaims van onze verzekeraar.

Wanneer u zich bevindt in een land waar betalingen voor het eigen risico vereist zijn, dan is het niet noodzakelijk om de polis te overleggen aan de autoverhuurder. Weiger de eigen risicoverzekering die het autoverhuurbedrijf u aanbiedt bij de autoverhuurbalie. Kosten voor eventuele schade aan de auto zullen door het autoverhuurbedrijf op uw creditcard in rekening worden gebracht. U dient een aanvraag in voor vergoeding van deze kosten, zodra u alle benodigde documenten in uw bezit heeft, waaronder de creditcardafschriften waarop de eigen risicokosten die door het autoverhuurbedrijf in rekening zijn gebracht staan weergegeven.

Welke dekking biedt voor de Verenigde Staten en Canada?

Onze polis met VS- en Canadadekking biedt dekking tot €80.000 voor Collision Damage Waiver (CDW) / Loss Damage Waiver (LDW) voor personen die een auto huren in de Verenigde Staten en Canada.

Wat gebeurt er als ik geen Collision Damage Waiver (CDW) aanschaf?

Als u besluit om geen CDW-verzekering aan te schaffen bij het autoverhuurbedrijf of bij een supergeweldige geldbesparende huurautoverzekeringsspecialist zoals het onze en uw huurauto wordt uiteindelijk gestolen, of raakt beschadigd door een ongeval, vandalisme of het weer, dan moet u de volledige kosten voor reparatie of voor verlies van gebruik, plus administratiekosten, betalen aan het verhuurbedrijf. Laat uw reis dus niet verstieren door zoiets als dit en verzeker u bij ons op huurautoverzekering.com.

Als u besluit om CDW via de autoverhuurder af te sluiten, dan dekt deze doorgaans schade veroorzaakt door ongelukken, zolang u heeft voldaan aan het huurcontract (zoals geautoriseerde bestuurders, locaties, geen races enz.). De damage waiver biedt mogelijk ook dekking tegen diefstal, vandalisme en verlies van gebruik. U kunt soms kiezen tussen het verzekeren tegen alle of slechts een gedeelte van de schade, tegen verschillende tarieven. Hoe dan ook, wanneer u bij de autoverhuurbalie staat zonder verzekering, laat u dan niet oplichten met torenhoge prijzen. Plan vooruit en verzeker uzelf bij ons.

 

Waarom heb ik VS- en Canadadekking nodig?

Onze polis met VS- en Canadadekking is ideaal voor als u huurt in de Verenigde Staten of Canada en u geld wilt besparen op de huurautoverzekering, die wordt aangeboden door autoverhuurbedrijven.

Verhuurbedrijven in de Verenigde Staten en Canada zullen doorgaans eisen dat u een Collision Damage Waiver-verzekering (CDW) en een Loss Damage Waiver-verzekering (LDW) heeft om de auto te mogen meenemen. Deze polissen kosten bij een verhuurbedrijf meestal tussen de $11 en $23 per dag. Onze polis met VS- en Canadadekking biedt een volledige CDW/LDW-verzekering voor slechts $10,99 per dag, of £119,99 voor een jaarpolis, waarin u voor meerdere reizen in het jaar bent verzekerd.

Afhankelijk van het land en de staat waarin u reist, wordt u mogelijk ook een WA extra-verzekering aangeboden door het verhuurbedrijf. Deze verzekering verhoogt het niveau van de WA-verzekering die u reeds heeft als een dwingende vereiste in de meeste staten. Het niveau van de WA-verzekering, die verhuurbedrijven wettelijk moeten aanbieden, varieert van staat tot staat en kan soms heel laag zijn. Verhuurbedrijven bieden dan aanvullende verzekeringen aan om het niveau te verhogen. Onze polis met VS- en Canadadekking biedt geen WA-dekking. Indien u denkt dat dit mogelijk vereist is, dan kunt u het beste contact opnemen met uw verhuurbedrijf om na te gaan wat de plaatselijke regels hieromtrent.

Zijn CDW/LDW en SLI worden doorgaans los van elkaar verkocht aan de verhuurbalie. U kunt dus nog steeds profiteren van een grote besparing op CDW/LDW-verzekeringen met <sitename.com>. Eventuele extra WA-dekking die het verhuurbedrijf vereist bij het afhalen sluit u daarna gewoon los af.

VS en Canadadekking

globe4
vanaf
vanaf
€10.99
€119.99
button_qba
button_qba

Polisinformatie

U kunt een polissamenvatting downloaden met de belangrijkste informatie en voordelen van onze huurautoverzekering.

IPID | Huurautoverzekering.com

Belangrijkste feiten. Belangrijke informatie die u kunt downloaden over de algemene voorwaarden van onze huurautoverzekering

Polisvoorwaarden | Huurautoverzekering.com