Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Upgrades huurautoverzekering

Aangezien geen twee mensen, noch de reizen die zij maken, ooit hetzelfde zijn, bieden wij upgrades, naast de uitstekende dekking die wij verstrekken met al onze producten, om u te helpen bij het samenstellen van de perfecte reisverzekeringspolis voor uw huurauto.

Al vanaf slechts €9,99 per trip of € 19,99 per jaar kunt u beginnen te besparen ten opzichte van de dure last minute-opties die u worden aangeboden bij de autoverhuurbalie.

Houd er rekening mee dat deze upgrade-opties alleen beschikbaar zijn bij de aankoop van een van onze vier basisproducten: Eigen Risico Europa polis, Eigen Risico Wereldwijd polis, VS en Canada polis en Wereldwijd Plus ptolis.

*Camper en Kampeerbus upgrade is alleen beschikbaar voor de Eigen Risico Europa polis en Eigen Risico Wereldwijd polis

Veelgestelde vragen upgrades

Voordelige upgrades

Wij hebben een geweldig assortiment aan upgrades die u kunt toevoegen aan uw autohuurverzekeringspolis. Als u gebruik wilt maken van één van deze upgrades, kies dan eerst uw autohuur verzekeringspolis. Zodra u deze verzekering aanschaft, bieden wij u de gelegenheid om deze te upgraden. Onthoud dat upgrades tezamen met uw basispolis gekocht moeten worden. U kunt geen upgrades meer aan uw polis toevoegen op een latere datum. Klik voor meer informatie over de diverse beschikbare upgrades op één van de onderstaande secties.

Upgrade Camper- en Kampeerbusverzekering

Upgrade Camper- en Kampeerbusverzekering | Huurautoverzekering.com

Camper- en Kampeerbusverzekering.Verwijder het eigen risico van uw camper- en kampeerbushuur en ontvang volledige bescherming voor minder!

Upgrade uw Eigen Risico verzekering zodat deze ook dekking omvat voor het eigen risico van camper- en kampeerbushuur voor slechts €29,95 en u wordt beschermd tegen

kosten door diefstal en schade als gevolg van ongelukken.

Upgrade reservesleutel auto laten maken

Upgrade reservesleutel auto laten maken | Huurautoverzekering.comAutosleutels zijn tegenwoordig duur om te vervangen!

Ons sleutelbeschermingsproduct verzekert u tot maximaal €1.000 voor het vervangen van een verloren of gestolen sleutel van een huurauto. Je weet maar nooit. Het kan u ook gebeuren.

Tip: Wees alert op welk soort kosten en uitsluitingen er bestaan voor het niet terugbrengen van uw autosleutels bij de autoverhuurder. Als u in het buitenland reist, vraag dan om uw contract in uw eigen taal.

Annuleringsverzekering Huurauto

Annuleringsverzekering Huurauto | Huurautoverzekering.com

Bescherm uzelf tegen annuleringskosten!

De meeste autoverhuurbedrijven hanteren strikte annuleringskosten wanneer u hen niet binnen een redelijke termijn op de hoogte stelt van de wijziging van uw plannen. Wij bieden tot €500 dekking voor annuleringskosten die u moet betalen wanneer u niet in staat bent om uw boeking te wijzigen voorafgaand aan uw annuleringsdatum.

Om maar een voorbeeld te noemen: wij kennen een gerenommeerd autoverhuurbedrijf dat 50% van uw huurautoboeking in rekening brengt wanneer u hen 3 tot 6 dagen voor de afhaaldatum op de hoogte stelt van een annulering.

Polisinformatie

U kunt een polissamenvatting downloaden met de belangrijkste informatie en voordelen van onze huurautoverzekering.

IPID | Huurautoverzekering.com

Belangrijkste feiten. Belangrijke informatie die u kunt downloaden over de algemene voorwaarden van onze huurautoverzekering

Polisvoorwaarden | Huurautoverzekering.com