Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Halo Inusrance

Huurautoverzekering Partnerprogramma

Overzicht

Partnerprogramma | Huurautoverzekering

Huurautoverzekering biedt baanbrekende verzekeringsproducten aan mensen die een auto huren in het Verenigd Koninkrijk, Europa, de Verenigde Staten en daarbuiten! Polissen zijn verkrijgbaar voor zowel een dag als een jaar en beginnen al vanaf slechts €6,99 per dag en €69,99 per jaar.

Onze aanvullende verzekeringspolissen dekken de kosten voor schade, diefstal, brand en vandalisme tot €3.000 en omvatten schade aan kwetsbare delen van het voertuig zoals de banden, het dak, de voorruit en het chassis die vaak worden uitgesloten in polissen van de verhuurbedrijven.

We bieden ook CDW-/LDW-polissen die de volledige kosten van uw huurauto dekken tot de marktwaarde van €80.000. Deze polissen zijn beschikbaar voor klanten die verantwoordelijk zijn voor het afdekken van de volledige kosten van het voertuig in het geval van een ongeval of diefstal. CDW-/LDW-polissen starten al bij €10,99 per dag of €79,99 per jaar.

Waarom zou u meedoen?

  • Structuur van de Commissie: U kunt een commissie tot 21% verdienen als een klant van u op onze site komt en een polis aanschaft.
  • Uitstekend succespercentage: Onze lage prijzen en eenvoudige verkoopprocedure zorgen ervoor dat onze site een hoog succespercentage heeft, wat neerkomt op meer potentiële inkomsten voor u.
  • Toegevoegde waarde voor uw klanten: Door met ons samen te werken en uw klanten een product te bieden dat hen geld bespaart en gemoedsrust biedt, levert u toegevoegde waarde aan de relatie die u hebt met uw klanten.
  • Klanttevredenheid: Onze recensies op Trust Pilot tonen de uitstekende feedback die we van onze klanten hebben ontvangen.
  • Goed marketingmateriaal: We hebben marketingmateriaal dat u kunt gebruiken op uw site om onze diensten te promoten.
  • Meedoen is makkelijk: Webgains is gratis en de aanvraagprocedure duurt slechts een paar minuten. Volg gewoon de onderstaande link en meld u vandaag nog aan.

Hoe kunt u meedoen?

Als u een website van goede kwaliteit hebt, ga dan naar www.webgains.nl en registreer u als een partner. U moet ons selecteren als Adverteerder en zodra wij uw aanvraag hebben behandeld, zullen wij u uitnodigen om deel te nemen aan het programma.

Ondersteuning

Ons doel is om u te voorzien van goede service en snelle responstijden. Wilt u iemand spreken over ons partnerprogramma of hebt u vragen, neem dan contact met ons op via deze link.