Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Halo Inusrance

Over ons

De missie van Huurautoverzekering.com is simpel ... wij willen dat het verzekeren van uw huurauto eenvoudiger wordt. Wij richten ons op het leveren van duidelijke, competitieve en uitgebreide producten!
 

Huurautoverzekering.com is opgericht in 2013 en is een baanbrekende nieuwe onlineverzekeringsservice van Halo insurance Services Limited. Dankzij Huurautoverzekering.com kunnen klanten losse huurautoverzekeringen kopen tegen een fractie van de kosten die gerekend worden aan de balie van autoverhuurbedrijven.

Wij zijn werkzaam in verscheidene landen wereldwijd. Klik alstublieft op de onderstaande links om onze internationale websites te bezoeken: 

Duitsland - https://www.leihwagenversicherung.de
Verenigd Koninkrijk - https://www.icarhireinsurance.com
Spanje - https://www.aseguramicochedealquiler.es
Italië - https://www.assicurazioneautonoleggio.it
Frankrijk - https://www.assurancelocationvoiture.fr
V.S. - https://www.insuremyrentalcar.com
Australië - https://www.rentalcarprotection.com.au/
Ierland - https://www.icarhireinsurance.ie/

Wij bieden een aantal polissen die heel uitgebreid zijn, eenvoudig te begrijpen, tegen de voordeligste prijzen en ze worden geaccepteerd bij alle autoverhuurlocaties wereldwijd. Het eigen risico van de meeste huurautoverzekeringen is vaak hoger dan € 1000 en kan oplopen tot €2500. De kosten die gemoeid zijn bij het verzekeren van het eigen risico via autoverhuurbedrijven, zijn meestal hoog. Bij de meesten is dit ten minste €9,00 per dag. Bovendien dekken de aangeboden polissen van de verhuurbedrijven vaak niet de delen van de huurauto die de meeste kans hebben om beschadigd raken, zoals de ruiten, banden en het dak.

www.huurautoverzekering.com is een innovatieve website die klanten gemoedsrust biedt en die geld kan besparen door klanten te beschermen tegen hoge kosten. Onze polis biedt vergoeding bij schade door een ongeval en diefstal. En dat alles tegen een fractie van de kosten van wat het kost aan de verhuurbalie.

Onze Eigen Risico Europa polis en Eigen Risico Wereldwijd polis zijn waar voor hun geld. Ze zijn eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en kunnen worden gekocht voor een enkele reis of op jaarbasis. Klanten die een bezoek brengen aan de Verenigde Staten kunnen ook geld besparen, omdat de complete Collision en Loss Damage Waiver-verzekering apart van de huurovereenkomst kan worden gekocht en de dekking wordt geaccepteerd bij alle autoverhuurders wereldwijd.

Door onze polis voor de Verenigde Staten en Canada (Collision / Loss Damage Waiver (CDW / LDW) af te sluiten voordat u op reis gaat, kunt u besparen op de dure verzekeringen die worden aangeboden aan de balie van het autoverhuurbedrijf. Wij bieden ook een selectie aanvullende verzekeringen die extra bescherming bieden indien u dit wenst, met inbegrip van het laten maken van een reservesleutel voor de huurauto en een annuleringsverzekering.

Huurautoverzekering.com is een geregistreerde handelsnaam van Halo Insurance Services Limited. Halo is geregistreerd in Engeland en Wales, bedrijfsnummer 6929208. Het geregistreerde adres is Suite 1, 56 Gloucester Road, Londen, SW7 4UB. Halo is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority Ref. Nr. 504629 voor de verkoop en het beheer van algemene verzekeringsproducten in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de Europese Economische Ruimte (EER).

Halo Insurance Services Limited en haar handelsnamen zijn opgericht door Ernesto Suarez, een toonaangevende verzekeringsprofessional met meer dan 10 jaar ervaring in de industrie.

Snel kopen

Europadekking      iButton | Eigen Risico Europadekking
Afdekking eigen risico
Dagpolis Kopen €6,99 | Eigen Risico Europadekking
Jaarpolis Kopen €69,99 | Eigen Risico Europadekking
WerelddekkingiButton | Eigen Risico Wereldwijddekking
Afdekking eigen risico
Dagpolis Kopen €8,99 | Eigen Risico Wereldwijddekking
Jaarpolis Kopen €99,99 | Eigen Risico Wereldwijddekking
VS en CanadadekkingiButton | VS- en Canadadekking
Eigen risico, CDW/LDW
Dagpolis Kopen €10,99 | VS- en Canadadekking
Jaarpolis Kopen €119,99 | VS- en Canadadekking
Wereldwijd PlusdekkingiButton | Wereldwijd Plusdekking
Eigen risico, CDW/LDWJaarpolis Kopen €134,99 | Wereldwijd Plusdekking
 

Neem Contact Op

Halo Insurance Services Ltd.
Parkview,
82 Oxford Rd,
Uxbridge UB8 1UX
UNITED KINGDOM

Telefoon +31 207 095 008.

E-mail ons