Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Onze Autohuurexperts
Blogger 1 | Huurautoverzekering Blog
Naam: Ernie
Over: Autoverhuur verzekeringpioneer, industrie-expert
Leuk: Transparente informatie, klanttevredenheld
Niet Leuk: Vakjargon
Namm: Ben
Over: Autoverhuurexpert gericht op klantervaring
Leuk: 1e klas klantervaring
Niet Leuk: Slechte praktijken en slordige service
Blogger 2 | Huurautoverzekering Blog
 
 

Opgelet! Autorijden in Italië

Geschreven door  Saskia Roskam dinsdag, 08 april 2014 13:58

Autorijden in Italië een infographic

Italianen worden doorgaans gezien als de slechtste autorijders van Europa. Dat concludeert ook Zoover, de grootste vakantiesite van Nederland naar aanleiding van een onderzoek onder 30.000 Europeanen. Opvallend is dat Italianen zichzelf ook het slechtste cijfer geven. Zij geven zichzelf maar liefst 28% van de stemmen voor onbehoorlijk rijgedrag.

Het weerhoudt ons er niet van om naar Italië op vakantie te gaan. Maar het is misschien wel handig om te weten waar je in het verkeer rekening mee moet houden.

Dus waar moet je op letten als je deze zomer Italië met de auto gaat verkennen? We spraken met Elisa Murolo, Manuela Quaglietta en Davide Tien. Drie Italianen die de belangrijkste ´geaccepteerde´ rijgewoontes van de Italianen op rij zette. Wij plaatsten deze vervolgens overzichtelijk in een infographic.

Komen onderstaande Italiaanse rijgewoontes u bekend voor? Zijn er anderen die we vergeten zijn? Maken deze ongeregeldheden het rijden in Italië juist interessanter of ergert u zich alleen maar aan deze rijcultuur? Laat ons weten wat uw ervaring is.