Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Halo Inusrance
Onze Autohuurexperts
Blogger 1 | Huurautoverzekering Blog
Naam: Ernie
Over: Autoverhuur verzekeringpioneer, industrie-expert
Leuk: Transparente informatie, klanttevredenheld
Niet Leuk: Vakjargon
Namm: Ben
Over: Autoverhuurexpert gericht op klantervaring
Leuk: 1e klas klantervaring
Niet Leuk: Slechte praktijken en slordige service
Blogger 2 | Huurautoverzekering Blog
 
 
Blog

Vrouwen in auto

Een extra bestuurder voor de huurauto is soms nodig en vaak ook gewoon ontzettend handig. Maar waarom zou je eigenlijk een extra bestuurder in de huurauto laten rijden? Met de auto op vakantie gaan heeft zo zijn voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de vrijheid en de mogelijkheid om afgelegen plaatsen te bezoeken. Maar vooral lange ritten kunnen nogal stressvol, saai of vermoeiend zijn. In die gevallen is het verstandig om een tweede bestuurder te hebben, zodat je af en toe van plaats kan wisselen. Dit vermindert niet alleen de kans op ongelukken, maar maakt de reis ook een stuk gezelliger. Mag je zomaar een extra bestuurder in de huurauto laten rijden? Het korte antwoord is ja, maar niet zomaar. Hieronder leggen wij haarfijn uit hoe je een extra bestuurder in de huurauto mag laten rijden.

auto op een landkaart

De Brexit onderhandelingen zijn in volle gang. Wat de precieze uitkomst zal zijn eind maart (of wellicht later) is nog steeds niet duidelijk, maar het houdt de gemoederen in Engeland flink bezig. Ook in de reisbranche houden we onze adem in. Naarmate we het eerste vakantieseizoen na het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie naderen, is het nog steeds niet helemaal duidelijk hoe de transitie de reisplannen van Engelsen naar de overige lidstaten zal beïnvloeden. Want willen de Engelse nog wel naar Europa reizen nadat het VK de EU heeft verlaten?

goede deal autohuur

Het huren van een auto roept bij veel mensen vragen op. Hoe houd ik het huren van een auto zo goedkoop mogelijk? Welke verzekeringen heb ik nodig? En welke aanvullende kosten ga ik maken bij het huren van een auto? Als je geen overzicht hebt op deze vragen, kan het huren van een auto een dure grap worden. Daarom geven wij je vandaag 10 tips om de vakantie met een huurauto zo goedkoop mogelijk te houden.

Gelukkig stel dat huurauto rijdt in het buitenland

Een auto huren betekent ultieme vrijheid tijdens de vakantie. In Nederland mogen wij onszelf gelukkig prijzen met ontzettend goed openbaar vervoer, maar in veel landen heeft u toch echt een auto nodig als u de omgeving van uw bestemming wilt verkennen. Echter kan het huren van een auto (vooral in het buitenland) soms best stressvol zijn.

Parking rules

Autorijden in het buitenland kan stressvol zijn. Zeker omdat ze in het buitenland andere verkeersregels hanteren. Een grote kopzorg van rijden in het buitenland is het begrijpen van de lokale parkeerregels. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt waar je snel kan zien wat de wegmarkeringen en verkeersborden weergeven in het land waar je op vakantie gaat of doorheen rijdt.

Pagina 1 van 3

Snel kopen

Europadekking      iButton | Eigen Risico Europadekking
Afdekking eigen risico
Dagpolis Kopen €6,99 | Eigen Risico Europadekking
Jaarpolis Kopen €69,99 | Eigen Risico Europadekking
WerelddekkingiButton | Eigen Risico Wereldwijddekking
Afdekking eigen risico
Dagpolis Kopen €8,99 | Eigen Risico Wereldwijddekking
Jaarpolis Kopen €99,99 | Eigen Risico Wereldwijddekking
VS en CanadadekkingiButton | VS- en Canadadekking
Eigen risico, CDW/LDW
Dagpolis Kopen €10,99 | VS- en Canadadekking
Jaarpolis Kopen €119,99 | VS- en Canadadekking
Wereldwijd PlusdekkingiButton | Wereldwijd Plusdekking
Eigen risico, CDW/LDWJaarpolis Kopen €134,99 | Wereldwijd Plusdekking