Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Verzekeringen Informatie Centrum

Het huren van een auto in het buitenland kan een stressvolle ervaring zijn, wat nog vele malen erger wordt als de auto schade oploopt! Hier bij Huurautoverzekering.com willen we ervoor zorgen dat u begrijpt wat u moet weten over huurautoverzekeringen, zodat u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Daarom hebben we een aantal uitgebreide gidsen samengesteld die uitleggen wat u moet weten over het huren van een auto en de verzekering die u nodig heeft. Van een eenvoudige verzekering van het eigen risico van een huurauto tot onze meer uitgebreide dekkingen, waaronder volledige Collision Damage Waivers bij het rijden in de VS of Canada.
 
Dus of u nu vragen heeft over het verzekeren van het eigen risico van een huurauto of over de dekking van uw polis, in ons informatiecentrum vindt u alles wat u moet weten.

Wat is Eigen Risico?

Wat is Eigen Risico? | Huurautoverzekering.com

Huurautoverzekering legt precies uit wat eigen risico is bij het verzekeren van een huurauto en hoe u geld kunt besparen door uw verzekering bij ons af te sluiten. Van welke cascoverzekering u nodig heeft tot hoe u een verzekering afsluit als u ergens ter wereld een auto huurt.

Veelgestelde Vragen

Veelgestelde Vragen | Huurautoverzekering.com

Alles wat u moet weten over het eigen risico bij het verzekeren van een huurauto; van wat is een aanvullende verzekering voor het eigen risico en heeft u dat nodig tot of uw huurautoverzekering persoonlijk letsel dekt. Welk niveau verzekering heeft u nodig bij het huren van een auto in de Verenigde Staten of Spanje en hoe sluit u het juiste product af.  Onze veelgestelde vragen helpen ervoor te zorgen dat u volledig verzekerd bent.

Een Claim Indienen

Een Claim Indienen | Huurautoverzekering.com

Niemand dient graag een schadeclaim op zijn verzekering in, maar bij Huurautoverzekering.com hebben we het proces voor het melden van een schade zo eenvoudig en pijnloos mogelijk gemaakt. Deze gids leidt u door het proces en zorgt ervoor dat uw schadeclaim zo soepel en zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Wat is CDW/LDW?

Wat is CDW/LDW? | Huurautoverzekering.com

Collision Damage en Loss Damage Waivers? Weet u niet wat deze termen betekenen? Kom alles te weten over CDW en LDW, van wat het is tot wanneer u het nodig heeft.

Polisdocumenten

Polisdocumenten | Huurautoverzekering.com

Verzekeringspolissen kunnen ontmoedigend zijn, maar niet bij Huurautoverzekering.com! Onze polisdocumenten zijn duidelijk en beknopt, zodat u precies weet wat uw dekking is. Bekijk hier onze voorbeeldpolissen.

 

Neem Contact Op

Neem Contact Op | Huurautoverzekering.com

Hoe kunnen we u helpen? Klik op de onderstaande link als u contact wilt opnemen met huurautoverzekering en we helpen u graag.