Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Huurautoverzekering.com Update - COVID-19

Coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal op verschillende manieren en we willen dat onze klanten weten dat we u in deze ongekende tijden zullen blijven ondersteunen.

Onze klantenservice en claimteams zijn nog steeds operationeel en zullen op elke mogelijke manier helpen, maar we vragen de klanten wel om ons te e-mailen met eventuele vragen of zorgen in plaats van te bellen, tenzij dat absoluut noodzakelijk is.

We adviseren alle klanten die moeten reizen om het advies van de Nederland wereldwijd: https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen.

Beleidsannuleringen en -wijzigingen

Hoe kan ik een claim indienen?

Als u een claim wilt indienen, klik dan op deze link om u door te verwijzen naar ons Claimsmeldproces.

Ik ben niet langer van plan om te reizen en mijn polis is nog niet begonnen; kan ik mijn autoverzekering opzeggen?

Jaarlijkse polishouders kunnen hun polis kosteloos annuleren en krijgen hun geld terug als een van de volgende zaken van toepassing is:

1. Hun polis is niet ingegaan

2. Ze zijn binnen de 14-daagse afkoelingsperiode

Enkelvoudige reisverzekeraars kunnen hun polis opzeggen en een volledige terugbetaling ontvangen zolang hun polis niet is ingegaan.

Om een annuleringsverzoek in te dienen, kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wat gebeurt er als ik mijn polis wil wijzigen?

Als u wijzigingen in uw polis wilt aanbrengen, d.w.z. uw startdatum wilt uitstellen of uw polis wilt opwaarderen, kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Raadpleeg ook onze polisvoorwaarden en Informatiedocument over het verzekeringsproduct -documenten die samen met uw aankoopbevestigingsmail zijn uitgegeven.