Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Eigen Risico Werelddekking

Eigen Risico Werelddekking is een verzekeringspolis van huurautoverzekering die u beschermt tegen hoge eigen risico kosten mocht er iets met uw huurauto gebeuren tijdens het rijden in de meeste landen over de hele wereld (zie hieronder voor uitzonderingen).

Productoverzicht Eigen Risico Werelddekking

Het verschil zit hem erin dat deze polis uw huurauto dekt bij het rijden in alle delen van de wereld in aanvulling op Europa.

Belangrijkste kenmerken:

  • Cascoverzekering (tot €3.500 verzekerde som)
  • Bescherming tegen brand, diefstal en vandalisme inbegrepen
  • Dekt banden, dak, voorruit en onderstel
  • Beschikbaar als enkele dagreis en als jaarlijkse optie voor meerdere reizen
  • Tot 60 dagen opeenvolgende dekking op elke huurovereenkomst
  • Boek uw polis voor een ENKELE DAGREIS tot 120 dagen van tevoren

Veel gestelde vragen Eigen Risico Werelddekking

Kan ik geen polis met Eigen Risico Werelddekking bij mijn autoverhuurinstantie sluiten?

Wanneer u uw huurauto komt ophalen, zal uw autoverhuurder u doorgaans bij de autoverhuurbalie de mogelijkheid bieden om een eigen risicoverzekering aan te schaffen, maar aangezien dit een 'last minute'-aankoop is, moet u uiteindelijk veel meer betalen dan nodig is voor uw verzekering. Eigen risicoverzekeringen die u bij de autoverhuurbalie koopt, kosten doorgaans €7 - €14 per dag. Eigen Risico Werelddekking van huurautoverzekering begint al vanaf slechts €8,99 per dag en het dekt ook de delen van een auto die vaak worden uitgesloten in autoverhuurovereenkomsten.

In welke landen kan ik rijden met Eigen Risico Werelddekking?

Eigen Risico Werelddekking van huurautoverzekering dekt alle soorten huurauto's bij reizen in alle landen, met uitzondering van de volgende regio's:

  • Afghanistan, Cuba, Congo, Iran, Irak, Ivoorkust, Liberia, Noord-Korea, Myanmar, Soedan en Zimbabwe
  • Landen die zijn onderworpen aan een reisverbod afgegeven door overheden in Nederland.

Als u wilt controleren of de regio waarin u reist, wordt gedekt door onze verzekeringen, dan kunt u gewoon een e-mail sturen naar klantenservice@huurautoverzekering.com , of u vult ons online contactformulier in.

Waar beschermt het mij tegen?

Eigen Risico Werelddekking van huurautoverzekering.com beschermt u tegen eigen risicokosten en verhoogt het niveau van uw verzekering, zodat deze ook het dak, de ruiten, het onderstel en de banden van uw huurauto omvat. Dit houdt in dat u geen cent hoeft te betalen (tot een waarde van €2.500) in het geval van schade, diefstal of wettelijke aansprakelijkheid.

Waarom heb ik Eigen Risico Werelddekking nodig?

Hoewel een klein stukje verzekering doorgaans is inbegrepen in uw autohuurovereenkomst (CDW/LDW- en SLI-dekking), het dekt niet alle onderdelen van de auto en het verlaagt slechts uw aansprakelijkheid in het geval van schade, diefstal of wettelijke aansprakelijkheid. Mogelijk moet u nog steeds een aanzienlijk deel van de kosten - genaamd het 'eigen risico' (of deductible) - zelf betalen in het geval van een schadeclaim. De waarde van dit 'eigen risico' varieert per autoverhuurbedrijf en per land en wanneer u geen eigen risicoverzekering hebt, bent u mogelijk aansprakelijk voor eigen risicokosten tot maar liefst €590 - €1.900.

 Wereldwijddekking

globe4
vanaf
vanaf
€8.99
€99.99
button_qba
button_qba

Polisinformatie

U kunt een polissamenvatting downloaden met de belangrijkste informatie en voordelen van onze huurautoverzekering.

IPID | Huurautoverzekering.com

Belangrijkste feiten. Belangrijke informatie die u kunt downloaden over de algemene voorwaarden van onze huurautoverzekering

Polisvoorwaarden | Huurautoverzekering.com