Deze site maakt gebruik van cookies. Als u de site blijft gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies op uw apparaat. Zie ons beleid voor meer informatie. Verder

Algemene voorwaarden

In deze Algemene voorwaarden inclusief het tarieven- en toeslagenschema worden de algemene voorwaarden uiteengezet waaronder Halo Insurance Services Limited ("Halo") zakelijke diensten voor algemene verzekeringen aan u levert. De respectieve plichten en verantwoordelijkheden van zowel Halo als u worden hierin beschreven in verband met dergelijke diensten. Zorg ervoor dat u deze voorwaarden aandachtig doorneemt. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen op het onderstaande adres. We zullen uw vragen dan graag beantwoorden. Als er materiële wijzigingen worden aangebracht in deze voorwaarden, zullen we u zo spoedig mogelijk hiervan op de hoogte stellen.

Download als een PDF-bestand

Download
1. Over Halo Insurance Services Limited

Huurautoverzekering.com is de geregistreerde handelsnaam van Halo Insurance Services Limited, die deze website bezit en beheert om verzekeringsproducten te leveren. Ons geregistreerde adres in het VK is: Suite 1, 56 Gloucester Road, Londen, SW7 4UB UNITED KINGDOM en is geregistreerd in Engeland, nummer 6929208. Halo Insurance Services Limited is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority, registernr. 504629, voor de verkoop en administratie van algemene verzekeringsproducten in het Verenigd Koninkrijk en in de Europese Economische Ruimte (EER). U kunt dit controleren in het register van de FCA door de website van de FCA te bezoeken www.register.fca.org.uk.

2. Informatieverstrekking

Voordat u een polis bij ons afsluit, dient u ervoor te zorgen dat u geen valse verklaring afgeeft. U dient alle vragen eerlijk en waarheidsgetrouw te beantwoorden en dient u belangrijk feit aan ons bekend te maken dat u kent, of dat u redelijkerwijs geacht bent te weten onder de gegeven omstandigheden, wat relevant is voor onze beslissing om het risico van de verzekering te accepteren en, zo ja, onder welke voorwaarden. Zodra de dekking is geregeld, moet u ons onmiddellijk op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in de informatie die eerder is verstrekt. Het niet aan ons verstrekken van relevante informatie kan resulteren in een van de volgende acties: afwijzing van een claim, gedeeltelijke betaling van een claim, annulering van uw polis, het instellen van extra polisvoorwaarden en/of het in rekening brengen van extra premie‘s.

3. Onze diensten

Halo Insurance Services Ltd biedt verzekeringsproducten voor huurauto's die rechtstreeks aan de consument worden aangeboden, zowel voor een enkele reis als in de vorm van een jaarpolis. Alle producten worden via internet of telefonisch verkocht. Onze polissen op huurautoverzekering.com worden gegarandeerd door Zurich Insurance plc.

Bij de aanschaf van een verzekering via iCarhireinsurance.com ontvangt u geen advies of een aanbeveling van ons voor autoverhuur. We kunnen u enkele vragen stellen om de selectie van producten waar we details over zullen geven, te beperken, maar u moet zelf bepalen of u een product wilt aanschaffen.

We kunnen een verzekeringsofferte / -polis aanbieden op basis van de volgende bepalingen en voorwaarden. Het is uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u zich aan deze algemene voorwaarden houdt voordat u een aankoop bij ons doet. Lees ook de polisdocumenten die beschikbaar zijn op deze website voor uw gekozen product voordat u een aankoop doet.

4. Hoe we kosten in rekening brengen voor onze diensten

De premie voor uw polis is verschuldigd als u akkoord gaat met onze voorwaarden tijdens het aankooptraject van huurautoverzekering.com. Voordat een contract wordt afgesloten om een ​​verzekering aan een consument te verstrekken, zal Halo de consument op de hoogte brengen van de te betalen premie en de daarop te heffen belastingen.

We hanteren administratiekosten voor transacties die verband houden met uw polis. Indien U een wijziging aanbrengt in UW polis of een duplicaatpolisblad aanvraagt gedurende de periode van het contract, zullen aan u administratiekosten van £10 in rekening worden gebracht. Deze vergoeding is verschuldigd aan Halo Insurance Services Limited voor de administratie van uw polis. Raadpleeg onze polisformulering onder "Administratiekosten".

5. Annulering / Standaardoplossingen

Polissen voor een losse reis:

Indien uw polis nog niet is ingegaan en u de polis wilt annuleren, dan ontvangt u een volledige terugbetaling minus de administratiekosten (van maximaal £10).

Indien u een claim hebt ingediend voordat u hebt gevraagd om uw polis te annuleren, dan wordt er geen restitutie verleend voor de annulering.

Jaarpolis voor meerdere reizen:

Indien uw polis nog niet is ingegaan en u de polis wilt annuleren, dan ontvangt u een volledige terugbetaling.

Indien uw polis al is ingegaan maar uw autohuurperiode nog niet en u hebt geen claim ingediend en u wilt de polis annuleren binnen 14 dagen na de datum van aankoop, dan krijgt u een volledige terugbetaling. Indien u meer dan 14 dagen na aankoop van de polis wilt annuleren, wordt er geen premie terugbetaald.

Indien u een claim hebt ingediend voordat u hebt gevraagd om uw polis te annuleren, dan wordt er geen restitutie verleend voor de annulering.

Elke terugbetaling zal door ons worden uitbetaald na de datum van uw opzegging.

Om een ​​annuleringsverzoek in te dienen, kunt u ons schrijven op: Halo Insurance Services Limited, Park View, 82 Oxford Road, Uxbridge UB8 1UX, Verenigd Koninkrijk of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

6. Vergoeding

We worden meestal vergoed door de verzekeraars, verzekeringstussenpersonen en productproducenten aan wie bestellingen worden verzonden voor nieuwe contracten, voor verlenging van bestaande activiteiten en / of op basis van de geïntroduceerde activiteiten; details over de vergoeding zijn op aanvraag beschikbaar.

7. Gebruik van SMS

U stemt in met het gebruik van het mobiele telefoonnummer dat u hebt verstrekt ("de mobiele telefoon") zodat Halo u​u op de hoogte kan stellen van uw verzekeringspolisinformatie met betrekking tot uw onlineboeking. U bevestigt hierbij dat het mobiele telefoonnummer dat u hebt verstrekt uw nummer is of dat van een passagier die genoemd wordt in het boekingsproces en u stelt Halo hierbij schadeloos voor alle claims of aansprakelijkheden die kunnen ontstaan ​​in het geval dat het opgegeven nummer onjuist is of van een niet-gerelateerde derde partij. U accepteert dat tekstberichten worden verstuurd via SMS-systemen van externe netwerkproviders van derden en daarom kan Halo niet verantwoordelijk worden gehouden voor de succesvolle en tijdige aankomst van het sms-bericht op de mobiele telefoon. Halo garandeert niet de volledige beschikbaarheid of prestaties van deze service en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid bij vertraagde transmissie. Halo zal het nummer van de mobiele telefoon alleen gebruiken in overeenstemming met het Privacybeleid, onder de voorwaarden waarmee u akkoord bent en om belangrijke informatie met betrekking tot uw boeking te verzenden.

8. Verzekeringsgarantiestelsel

De verzekeringspolissen voor huurauto's van Halo, onderschreven door Zurich Insurance plc, vallen onder het Britse verzekeringsgarantiestelsel Financial Services Compensation Scheme (verzekeringsgarantiestelsel). Mogelijk hebt u recht op compensatie van het verzekeringsgarantiestelsel als we niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Dit is afhankelijk van het type bedrijf en de omstandigheden van uw claim. Meer informatie over regelingen van het verzekeringsgarantiestelsel is beschikbaar via Financial Services Compensation Scheme, 10e verdieping Beaufort House, 15 St Botolph Street, Londen EC3A http://www.fscs.org.uk/

9. Gegevensbeveiliging, privacybeleid en marketingvoorkeuren

De informatie die u ons verstrekt, wordt beheerst door het privacybeleid dat beschikbaar is op de pagina huurautoverzekering.com Privacybeleid dat u voorafgaand aan het kopen van uw polis kunt doornemen voordat u ermee akkoord gaat.  Hierin wordt uitgelegd hoe we met uw gegevens omgaan en deze moet worden gelezen naast het afzonderlijke privacybeleid van de verzekeraar, dat beschikbaar is in het gedeelte Acceptatievoorwaarden tijdens het aankooptraject van iCarhireinsurance.com. Wanneer u huurautoverzekering.com gebruikt om een polis te kopen, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens door Halo Insurance Services Limited worden overgedragen aan de verzekeraar.  Vervolgens worden we een gezamenlijk controleur van de informatie die Halo doorgeeft aan de verzekeraar om te voldoen aan uw verzekeringscontract.

10. Marketingvoorkeuren

We bieden u regelmatig mogelijkheden om ons uw marketingvoorkeuren te laten weten. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te schrijven naar: Customer Service Team, Halo Insurance Services Limited, Parkview, 82 Oxford Road, Uxbridge UB8 1UX VERENIGD KONINKRIJK, om ons uw marketingvoorkeuren te melden of om u af te melden. Indien u niet langer marketinggerelateerde e-mails van ons wilt ontvangen op een doorlopende basis, dan kunt u ervoor kiezen deze marketinggerelateerde e-mails niet meer te ontvangen door op de link "uitschrijven" in elke e-mail te klikken.

De informatie die u ons verstrekt, wordt beheerst door het privacybeleid dat beschikbaar is op de pagina huurautoverzekering.com Privacybeleid dat u voorafgaand aan het kopen van uw polis kunt doornemen voordat u ermee akkoord gaat. 

11. Klachtenprocedure

Een klacht indienen

We streven ernaar het best mogelijke serviceniveau te bieden. Indien u echter om welke reden dan ook niet tevreden bent met de ontvangen service of als u andere redenen heeft voor een klacht, laat ons dit dan weten.

U kunt contact met ons opnemen zoals hieronder beschreven. Vermeld uw polisnummer of claimreferentienummer en geef ons alle details van uw klacht.

 • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Schriftelijk: Halo Insurance Services Limited, Park View, 82 Oxford Road, Uxbridge, UB8 1UX, Verenigd Koninkrijk.

Als u een Belgische inwoner bent, kunt u contact opnemen met de:

FINANCIAL OMBUDSMAN SERVICE

 • Ombudsman van de Verzekeringen
  de Meeûssquare 35
  B-1000 Brussel
 • Call: +32 2 547 58 71
 • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Website: https://www.ombudsman.as/nl/

Indien nodig, zal Halo ervoor zorgen dat uw klacht wordt afgehandeld door Zurich Insurance plc of hun vertegenwoordiger, maar als dit het geval is, is het onderstaande proces nog steeds van toepassing.

Veel klachten kunnen binnen enkele dagen na ontvangst worden opgelost

Indien we uw klacht binnen de eerste dagen na ontvangst naar tevredenheid kunnen oplossen, doen we dat. Anders houden we u op de hoogte van de voortgang en geven we u zo snel mogelijk een beslissing.

Vervolgstappen als u nog niet tevreden bent

Indien u niet tevreden bent over de uitkomst van uw klacht, kunt u mogelijk de Financial Ombudsman Service vragen om uw zaak te beoordelen. U moet dan binnen 6 maanden na de datum van onze beslissing contact met hen opnemen.

De service die zij bieden, is gratis en onpartijdig. U kunt als volgt contact met hen opnemen:

 • Post: Financial Ombudsman Service, Exchange Tower, London, E14 9SR
 • Telefoon: 08000 234567 (gratis op mobiele telefoons en vaste lijnen)
 • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Website: http://www.financial-ombudsman.org.uk
12. Belangenconflicten

Het is het beleid van onze firma om belangenconflicten te voorkomen bij het aanbieden van verzekeringsdiensten. Indien dit niet mogelijk is, zullen wij u zo spoedig mogelijk informeren

nadat we ons bewust worden van het belangenconflict en u kunt er zeker van zijn dat u eerlijk behandeld zult worden als een dergelijk conflict onvermijdelijk is.

13. Taal

Alle communicatie over de producten zal in het Engels zijn.

14. Toepasselijke wetgeving

Deze verzekering wordt beheerst door de wetten van Engeland, waarvan de rechtbanken alleen bevoegd zullen zijn bij elk geschil dat voortkomt uit deze verzekering.